Jakub Forgács Krimi

Desivá nehoda na bystrickej čerpačke: Jedno auto prevrátilo na bok, druhé na strechu!

Auto s tromi deťmi skončilo na streche! Podľa polície dostala vodička (34) šmyk. Škody boli vyčíslené na viac ako 10 000 eur.

Ilustračný obrázok k článku Desivá nehoda na bystrickej čerpačke: Jedno auto prevrátilo na bok, druhé na strechu!
Zdroj: TASR

„K dopravnej nehode došlo dnes krátko pred poludním na čerpacej stanici, ktorá sa nachádza na Zvolenskej ceste v Banskej Bystrici,“ informovala Petra Vašková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. Ako pokračovala, podľa doterajšieho objasňovania dopravnej nehody, vodička (34) Škody Octavie neprispôsobila rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a pravdepodobne na poslednú chvíľu sa rozhodla zmeniť smer jazdy vpravo.

„Dostala pritom šmyk, prešla cez protismernú časť vozovky, kde prebehla s vozidlom cez obrubník a prešla na parkovisko čerpacej stanice. Na parkovisku narazila do tam zaparkovaného VW Pola, ktoré po náraze poškodilo aj ďalšie auto VW Fox,“ uviedla Vašková. Polo ostalo podľa jej slov po nehode prevrátené na boku.

Ako pokračovala, Škoda Octavia, v ktorej sa okrem vodičky nachádzali v čase dopravnej nehody aj tri maloleté deti, zostala po náraze prevrátená na streche. „Všetci traja maloletí spolujazdci boli riadne pripútaní v detských autosedačkách. Pri nehode sa našťastie nikto nezranil,“ spomenula hovorkyňa a ako doplnila, celková škoda, ktorá pri nehode vznikla, bola vyčíslená na viac ako 10 000 eur. Požitie alkoholu u vodičky zistené nebolo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM