Jakub Forgács Rôzne

Deň rodiny pod Urpínom s pestrým programom: Vieme, čo všetko na vás čaká!

Víkend plný zábavy a upevňovania rodinných vzťahov opäť v našom meste! Bystričania sa môžu počas tohtoročného dňa rodiny tešiť na skutočne pestrý program.

Ilustračný obrázok k článku Deň rodiny pod Urpínom s pestrým programom: Vieme, čo všetko na vás čaká!
Zdroj: Webnoviny.sk

Deň rodiny je občianske podujatie iniciované Organizáciou spojených národov, ktoré sa slávi v mnohých krajinách sveta. Na Slovensku sa aj tento rok uskutoční vo viac ako 20 mestách a výnimkou nebude ani Banská Bystrica, kde prebehne už po tretíkrát, cez víkend 17. a 18. mája.

Mottom Dňa rodiny je text básne Milana Rúfusa: „aby deti otcov mali, aby mali mamy …príď to povedať nahlas!“ Program podujatia je každoročne určený pre všetky generácie banskobystrických rodín od najmenších detí po starých rodičov. Naposledy hľadali recept na šťastnú rodinu, zabavili sa pri športových hrách, tvorivých dielňach, čítaní rozprávok a mnohých iných aktivitách na upevňovanie rodinných vzťahov. Tento rok na vás opäť čaká bohatý program.

Program Dňa rodiny 2014

Sobota 17. mája – Park pod Pamätníkom SNP od 10:00 do 17:00

  • Bez (spolu)práce nie sú koláče – hra pre celú rodinu: športové a zábavné aktivity pre všetky generácie, pri ktorých zistíme, že každý člen rodiny priloží ruku k dielu a trochu sa obetuje, bedeme mať pre seba viac času, viac zábavy a možno aj viac koláčov

Sobota 17. mája – Park pod Pamätníkom SNP od 10:00 do 17:00

  • Kultúrno – spoločenský program: Vzdelávacie centrum Sonyta Music & Helen Doron English, Radvanské hviezdy, Detský spevácky zbor Vodopádik, pri ZUŠ J. Cikkera, Súkromné centrum voľného času, Hudobná škola Yamaha, Fusion – rockovo gospelový, spevácky zbor, Divadlo Kúltím z KGŠM, Folklórny súbor Matičiarik, Detský folklórny súbor Prvosienka

Nedeľa 18. mája – Farský kostol Nanebovzatia Panny Márie o 11:00

  • Svätá omša za rodiny s deťmi

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM