Jakub Forgács Hokej

Darček pre fanúšikov baranov. Veľkoplošná obrazovka pred zimákom a občerstvenie ZDARMA

Vstupenky na piate finálové stretnutie Bystrice s Nitrou sú vypredané. Bystrickí fanúšikovia však zúfať nemusia, zápas si vychutnajú aj pred zimákom!

Ilustračný obrázok k článku Darček pre fanúšikov baranov. Veľkoplošná obrazovka pred zimákom a občerstvenie ZDARMA
88
Galéria
Zdroj: TASR

Barani majú vo finálovej sérii výborne našliapnuté za prvým titulom. Po štvrtkovom triumfe na ľade Nitry vedú už 3:1 na zápasy. Rozhodnúť tak budú môcť už v sobotu na domácom ľade. Ako uvádza stanovisko klubu na oficiálnom webe baranov, na bystrický štadión sa už nedostane každý, lebo vstupenky sú vypredané.

„Na aktuálnu sezónu sa nám podarilo predať rekordné množstvo permanentiek, za čo vám úprimne ďakujeme. Vážime si vašu dôveru a podporu. Aj to je však príčinou obmedzeného počtu "voľných“ vstupeniek, ktoré dávame po celú sezónu do predpredaja. Zimný štadión v Banskej Bystrici má jednu z najmenších kapacít na Slovensku, ktorá je dostatočná počas základnej časti hokejovej Tipsport ligy, ale na play off a obzvlášť finále to absolútne nestačí," píše sa v stanovisku klubu baranov.

„Aj my v klube si túto skutočnosť plne uvedomujeme a preto, ako malú satisfakciu pripravujeme pred zimným štadiónom veľkoplošnú obrazovku – priamy prenos zo stretnutia s Nitrou a občerstvenie zadarmo pre tých, ktorým sa vstupenka neušla,“ poteší bystrických fanúšikov informácia na webe HC' 05 iClinic Banská Bystrica.

Pozrite si bohatú fotogalériu z víťazného štvrtkového zápasu baranov na nitrianskom ľade!

Foto: ilustračné

FOTO: Nitra doma opäť nezvládla záver zápasu, Bystricu delí od titulu jediné víť
88
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: HC' 05 iClinic Banská Bystrica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM