Jakub Forgács Iné športy

Cyklofest láka priaznivcov jazdenia: V Bystrici si na svoje prídu aj rodiny s deťmi

Všetkých priaznivcov cyklistiky poteší v sobotu podujatie s názvom Cyklofest 2013, ktoré sa uskutoční na Námestí SNP v Banskej Bystrici, ale aj vo Zvolene. Aj vy sa môžete pridať do cyklopelotónov alebo si vychutnať sprievodné podujatia a občerstvenie.

Ilustračný obrázok k článku Cyklofest láka priaznivcov jazdenia: V Bystrici si na svoje prídu aj rodiny s deťmi
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk

Už v sobotu ráno o 9:00 – 9:30 bude prebiehať registrácia účastníkov, aby o 9:35 mohli vyraziť jednotlivé pelotóny. Veľký pôjde po trase Nám. SNP – Šálková – Môlča – Horná Mičiná – Vlkanová Fort Geronimo a malý cez Nám. SNP – Tesco – po nábreží Hrona – Vlkanová Fort Geronimo. O 11:00 je predpokladaný dojazd pelotónov. Pre účastníkov je v cieli pripravených množstvo atraktívnych cien.

Po dojazde sa budete môcť občerstviť gulášom, grilovanými steakami alebo nátierkami. Pre rodiny s deťmi je pripravený sprievodný program: prezentácia a možnosť' zasúťažiť si v discgolf/frisbee, hry Školy u Filipa, dopravno-preventívne aktivity s príslušníkmi Krajského riaditeľstva policajneho zboru v BB, kvíz pre deti aj dospelých…

Približne o 13:10 sa predstavia cykloakrobati a hneď po nich sa vyhlásia víťazi súťaží a hier, ktorí budú odmenení. Podujatie sa skončí o 14:00 poďakovaním organizátorom.

Foto: ilustračné

Cyklofest láka priaznivcov jazdenia: V Bystrici si na svoje prídu aj rodiny s de
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM