Katarína Oravská Tlačové správy

Chystáte sa na božského Káju do Brezna? POZOR na tieto organizačné pokyny

Koncert legendy Karla Gotta v Brezne sa blíži. Už v piatok sa aréna rozozvučí hlasom tohto českého slávika. Prečítajte si organizačné pokyny pre vstupy i príchody s autom si autobusom.

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa na božského Káju do Brezna? POZOR na tieto organizačné pokyny
Zdroj: TASR

Pre účastníkov koncertu o 19.00 h platia nasledovné Organizačné pokyny:

Aréna sa otvára hodinu pred koncertom t. j. o 18.00 h. K dispozícií vám bude 5 vstupov do Arény podľa jednotlivých sektorov:

  1. Vchod od Tesca – tribúny H, I, J
  2. MFŠ (futbalový štadión) – G, E, F + plocha (plocha v pravo, v ľavo)
  3. Hlavný vstup (2 vstupy) – B, C, D + plocha (plocha v pravo, v ľavo)
  4. Únikový východ (vedľa hlavného vchodu) – (plocha v pravo, v ľavo)

„Z dôvodu veľkého počtu návštevníkov koncertu, prosíme a žiadame tých ktorí nemusia, aby necestovali na koncert automobilom, ale aby využili iné možnosti, ako napr. MHD a podobne. Pre návštevníkov, ktorí prídu osobným automobilom, bude umožnené státie v areáli na Letnom futbalovom štadióne a ulici Fraňa Kráľa. Pre autobusy a mikrobusy bude vyhradené státie v spodnej časti ulice Fraňa Kráľa. Pre zdravotne ťažko postihnutých budú vyhradené parkovacie plochy pred Arénou. V čase od 18.00 h do 19.30 h bude regulovaná a čiastočne uzavretá doprava (mimo rezidentov) pred Arénou na ulici ŠLN od čerpacej stanice Oktan po križovatku Billa. Pre lepšiu navigáciu a orientáciu budú slúžiť informačné tabule,“ informujú organizátori.

V prípade problémov sa prosím riaďte pokynmi mestskej polície a príslušníkov policajného zboru Slovenskej republiky, ktorí budú po celý čas regulovať parkovanie, ako aj dohliadať na plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky a všetkých návštevníkov koncertu.

Ďalšie parkovacie plochy:

– medzi Arénou a futbalovým štadiónom,
- pred nákupnými centrami Tesco, Billa, Lidl, Kaufland,
- využiť môžete aj parkovacie miesta pred kasárňami.

Vo vnútri sa v prípade nejasností alebo problémov riaďte pokynmi informátorov v žltých vestách (vždy jeden informátor na jeden sektor). V prípade akýchkoľvek zdravotných komplikácií, bude k dispozícií profesionálna zdravotná služba nachádzajúca sa na ploche (tzv. miesto vyhradené na striedanie hokejistov).

Ľudia pod vplyvom alkoholu alebo omamných látok nebudú vpustení do Arény !

Kúpou minerálnej vody podporíte Nemocnicu s poliklinikou Brezno, n.o.

Kúpou jemne perlivej minerálnej vody za symbolické 1 euro počas koncertu podporíte Nemocnicu s poliklinikou v Brezne – organizátor poskytne 50% z tejto sumy pre jej potreby. 0,5 litrovú jemne perlivú minerálnu vodu si môžete zakúpiť počas celého koncertu v bufete na ploche, alebo v bufete na 1. poschodí pri tribúnach.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM