Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Chvíle hrôzy v bystrickom penzióne. Zavraždená žena mala takmer 60 bodnorezných rán!

Bystricou otriasla strašná správa! V mestskej časti Radvaň sa mala odohrať vražda. Polícia prehovorila o hroznej udalosti!

Ilustračný obrázok k článku Chvíle hrôzy v bystrickom penzióne. Zavraždená žena mala takmer 60 bodnorezných rán!
4
Galéria
Zdroj: TASR

V jednom z penziónov na banskobystrickom sídlisku Radvaň v nedeľu (19.2.) zavraždili Evu K. (28) z Novej Bane. K zločinu došlo medzi 16:00 a 20:00. Predbežné závery súdnej pitvy ukázali, že ju dobodali. Na tele mala až 59 bodnorezných rán v oblasti hlavy a šije, kľúčnej kosti, pleca, ramena, na rukách a prstoch. Zraneniam na mieste podľahla. Informoval o tom v pondelok na tlačovej besede riaditeľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Štefan Šurka. Polícia začala trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy.

Šurka potvrdil, že kriminalisti zadržali podozrivého Miroslava Š. (50) z Banskej Bystrice, s ktorým v tejto chvíli prebiehajú vyšetrovacie úkony. Ten sa na polícii prihlásil sám ešte v nedeľu po 20:00 a oznámil, že zavraždil svoju priateľku. V penzióne boli spoločne ubytovaní na niekoľko dní.

„Môžem potvrdiť, že tento muž má trestnú minulosť, je násilnej povahy. Za násilné trestné činy bol aj právoplatne odsúdený,“ dodal krajský policajný riaditeľ. K motívu či k okolnostiam spáchania zločinu sa nevyjadril s odôvodnením, že prebieha vyšetrovanie.

Foto: ilustračné

Polícia
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM