Martin Károly Tlačové správy

Chcete prestať fajčiť alebo máte iné zdravotné problémy? Biorezonancia pomáha

(PR) - Bezbolestná a účinná. Taká je, podľa odborníkov v tejto oblasti, nové metóda liečenia, biorezonancia. Zbavte sa napríklad akné, migrény, hormonálnych porúch, ekzémov, či alergií už aj v Kremnici.

Ilustračný obrázok k článku Chcete prestať fajčiť alebo máte iné zdravotné problémy? Biorezonancia pomáha
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Biorezonancia známa-neznáma

Klasická medicína sa za posledné storočie výrazne zmenila. Napriek tomu mnohí ľudia nie sú až tak spokojní so spôsobom liečby a terapie. Podľa odborníkov na alternatívnu medicínu, lieči súčasná lekárska veda najmä dôsledky choroby, a nie jej príčinu.

Jednou z nových metód liečby viacerých ochorení a závislostí je práve biorezonancia. „Biorezonancia je bezbolestná metóda, pomocou ktorej sa dá prestať fajčiť, vieme vyliečiť akné, potravinové intolerancie, ale aj reumu, migrény, hormonálne poruchy, nadmerné potenie, dokonca sa pomocou tejto metódy dá detoxikovať organizmus,“ hovorí vyškolená odborníčka na túto metódu, Michaela Weissová, ktorá lieči touto metódou ľudí v Kremnici a okolí.

Nie len pre tých, čo chcú prestať fajčiť

Podľa nej je ale škoda, ak sa tento všestranný prístroj používa len na odvykanie od fajčenia. „Sama som si to najprv vyskúšala,“ pokračuje Weissová. „Mala som veľké alergie a na tvári sa mi začal robiť atopický ekzém, musela som začať aj s bezlepkovou diétou, nadobudla som totiž alergiu na múku,“ dodáva.

Potom ako Michaela bez úspechu skúsila klasické medicínske postupy, objednala sa biorezonanciu do Bratislavy. „Po dvoch troch sedeniach boli všetky ochorenia preč,“ dodáva s úsmevom. Dokonca mohla prestať s bezlepkovou diétou.

Ako to funguje

Podľa odborníkov z tejto oblasti funguje táto metóda na základe kvantovej fyziky. „Ľudské telo vysiela rôzne elektromagnetické vlny, pričom bunky rôznych tkanív a orgánov majú svoje špecifické frekvencie. Frekvenčné spektrum u zdravého človeka je iné ako u človeka chorého,“ uvádza sa na stránke www.altemeda.sk

Prístroj BICOM OPTIMA dokáže zmerať a diagnostikovať práve postihnuté orgány. Liečba je založená na tom, že presne cieleným kmitočtom elektromagnetických vĺn sa postihnutý orgán zharmonizuje. Začne teda normálne fungovať. /Pozri video/

Koľko stojí liečba?

V niektorých krajinách západnej Európy je biorezonančná liečba preplácaná zdravotnou poisťovňou. Na Slovensku si to zatiaľ musí pacient platiť sám.

Liečba je nevhodná pre tehotné ženy do 3. mesiaca tehotenstva. „Pacient, ktorý sa chce liečiť pomocou biorezonacie by mal upozorniť terapeuta na to, že nosí kardiostimulátor. Vtedy zvolíme iný typ frekvencie, aby sme pacientovi neublížili,“ upozorňuje Michaela Weissová.

Podľa nej je táto metóda lacnejšia, ako dlhodobé užívanie drahých liekov z bežných lekární. „Ak si pacient spočíta, koľko času a peňazí investuje do určitej choroby, táto metóda je určite lacnejšia. Veď napríklad s niektorými alergiami chodia pacienti k lekárom aj niekoľko rokov, užijú kvantá liekov, a výsledok sa nie vždy dostaví,“ dodáva Michaela Weissová z Kremnice.

Kompletný cenník nájdete TU
Adresa: Dolná 51/25 Kremnica
Telefón: 0904 811 864
webwww.biorezonancia-kremnica.sk

Ako funguje biorezonancia
3
Galéria
Biorezonancia v Kremnici
12
Galéria
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM