Ivana Kováčiková Správy

Chátrajúci Dom kultúry aj problém so stromami: 5 TOP správ týždňa z Bystrice

Uplynulý týždeň sme vám priniesli viacero článkov o problémoch, ľuďoch či akciách pod Urpínom a v okolí. Čo u čitateľov zabodovalo úplne najviac?

Ilustračný obrázok k článku Chátrajúci Dom kultúry aj problém so stromami: 5 TOP správ týždňa z Bystrice
Zdroj: Dnes24.sk

Dom Kultúry

Chátrajúca budova Domu kultúry vyvoláva rozporuplné reakcie. Bystrickí poslanci preto nedávno urobili rázny krok. Čo si však myslíte vy? Svoj názor môžete vyjadriť v hlasovaní.

Plážové kúpalisko

Dôležité info pre milovníkov vodných radovánok. V Banskej Bystrici kontrolovali kvalitu vody a možnosti kúpania sa. Výsledok vás zaiste poteší! Viac informácií nájdete TU.

Na huby

Skúsení hubári vedia, že prvé huby sejú Peter a Pavol. Ján Kapusta porozprával nielen o svojich hubárskych miestach, ale aj zážitku s našou najväčšou šelmou. Prečítajte si celý rozhovor milovníka hríbov a zapojte sa do súťaže.

Neupravené stromy v chodníku

Krásne kvitnúce kvety a stromy sú pastvou pre oči. Niekedy sa však rozkonária až tak, že ľuďom prekážajú. Problém nastal aj na bystrickej ulici, odkiaľ vám prinášame fotoreportáž!

Rozostavaná autobuska

Veľký prerod bystrickej autobusovej stanice je v plnom prúde. Ako vyzerá miesto, odkiaľ sme kedysi jazdili domov, za prácou či blízkymi? Prinášame vám foto a videoreportáž zo staveniska!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM