Tlačové správy

Česká diva na Slovensku: Lucie Bílá odštartuje v Brezne Vianoce

Krátko pred vianočnými sviatkami navštívi náš región spevácka ikona Lucie Bílá s jej koncertným vystúpením Biele Vianoce Lucie Bílá. Sprevádzať ju bude známy orchester Petra Maláska a vy môžete byť pri tom.

Ilustračný obrázok k článku Česká diva na Slovensku: Lucie Bílá odštartuje v Brezne Vianoce
Zdroj: Dnes24.sk

Pôjde o ojedinelé vystúpenie v rámci Česka a Slovenska, kde ako hosť vystúpi aj famózne pop operné trio LA GIOIA. „Príprava takéhoto koncertu nie je vôbec jednoduchá. Už na jar sa začala intenzívna komunikácia a osobné stretnutia s teamom Lucií Bílej, ktoré sú potrebné na to, aby sa projekt mohol uskutočniť v takejto podobe,“ povedal manažér agentúry Aybee production Andrej Barančok.

Tento typ koncertov je ideálny pre kostoly, avšak minulý rok ho mali možnosť zažiť priaznivci Lucie Bílej už aj v Steel Aréne, kde zožal obrovský úspech aj mimo komornej atmosféry. Práve teraz má možnosť zažiť tento neobyčajný kultúrny zážitok aj stredné Slovensko, konkrétne 21. decembra, v Aréne Brezno.

„Počas letných mesiacoch nastal ťažký boj so zháňaním reklamných partnerov, absolvovalo sa množstvo pracovných ciest po Slovenku, ale som rád, že sa nám to aj vďaka našim domácim firmám a sponzorom podarilo dotiahnuť do finálnej podoby,“ dodal A. Barančok.

Vstupenky už v predaji

Od pondelka 23. septembra bude možnosť zakúpenia vstupeniek v sieti Ticketportal už od 14 €. V uponáhľanom predvianočnom zhone plnom nakupovania, vypekania a zdobenia stromčeka padne vhod zastaviť sa na chvíľku a prežiť s rodinou neopakovateľný kultúrny zážitok v podobe Bielych Vianoc Lucii Bílej. Ako Barančok poznamenal „darčeky sa rozdávajú no zážitky s koncertov zostávajú“.

Lucie Bílá je mnohonásobnou držiteľkou prestížnych ocenení – televíznych Cien TýTý, Českého slávika, ako aj Cien akadémie populárnej hudby. Určite vďaka svojmu mimoriadnemu talentu, krásnemu hlasu, zmyslu pre humor a priateľskému vystupovaniu sa máte na čo tešiť. Veríme že sme týmto článkom dali všetkým našim čitateľom malý typ na darček.

Viac info na www.aybee.sk

KK

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM