Tlačové správy

Bývajte lepšie a krajšie so šťastnou sedmičkou od Prvej stavebnej sporiteľne

Túžite po novom modernom zariadení svojej domácnosti a neviete si vybrať z množstva pôžičiek na trhu? Siahnite napríklad po úvere na vybavenie domácnosti od Prvej stavebnej sporiteľne.

Ilustračný obrázok k článku Bývajte lepšie a krajšie so šťastnou sedmičkou od Prvej stavebnej sporiteľne
Zdroj: Dnes24.sk

Získate prostriedky na kúpu čiernej alebo bielej elektroniky, svietidiel, nábytku a množstva ďalších vecí do domácnosti za vynikajúcich podmienok, s nízkym úrokom a možno sa vás usmeje aj šťastie. Ak požiadate v PSS, a. s., o úver na vybavenie domácnosti a banka vám ho schváli počas tohtoročného leta (do konca augusta 2015), zaradíme vás do žrebovania o 20 × 300 €! Šťastlivcom pripíšeme prostriedky na účet stavebného sporenia.

Úver pre každého

Ale poďme pekne po poriadku. Špecialisti na financovanie bývania v Prvej stavebnej sporiteľni pre vás pripravili naozaj hodnotnú ponuku. Podmienky poskytovania úverov na vybavenie domácnosti teraz upravili tak, že sú dostupné prakticky pre každého, teda nielen pre stavebných sporiteľov. Nárok na takýto úver, ktorý netreba zakladať nehnuteľnosťou, majú naši sporiaci klienti, ale aj ľudia, ktorí zodpovedne splácajú, prípadne už splatili úver v PSS, a. s., či v akejkoľvek inej banke. Dokonca, poskytneme ho aj tomu, kto doteraz vôbec nesporil alebo nesplácal úver.

Šťastná sedmička

Výhodou tohto úveru je tiež, že nie je potrebné dokladovať účel, na ktorý ste ho použili, bločkami ani faktúrami. Prvá stavebná sporiteľňa poskytuje úvery na vybavenie domácnosti vo výške maximálne 7 tisíc eur a so splatnosťou až 7 rokov. Aj úroková sadzba týchto úverov sa začína sedmičkou. Pokojne sa presvedčte sami, že patrí k najnižším úrokovým sadzbám spotrebiteľských úverov na trhu. Navyše, je nemenná počas celej doby splácania úveru. Viac informácií vám ochotne a bezplatne poskytnú obchodní zástupcovia PSS, a. s. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk alebo telefonujte na 02/58 55 58 55.

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM