Michal Majer Rôzne

Bystricu roztancuje ďalší hudobný festival

Po minulotýždňovej Dohode bude Banská Bystrica a jej plážové kúpalisko svedkom ďalšej hudobnej nádielky. V sobotu sa tu totiž uskutoční tretie podujatie zo série festivalov Fernet Stock Citrus Sound of Summer. Na pódiu sa po siedmich dňoch opäť preds

Na návštevníkov čakajú dve zaujímavé a toto leto ojedinelé vystúpenia kapiel. Prvým bude jediné letné vystúpenie skupiny Kontrafakt v kompletnom zložení, keď do Banskej Bystrice zavíta celá trojka Rytmus, Ego a Anež. Druhým je príchod českej kapely David Koller & Band, ktorá sa toto leto na Slovensku predstaví len na festivaloch série Fernet Stock Citrus Sound of Summer. Týchto headlinerov doplnia skupiny Hex a martinská Aya. O otvorenie celého programu sa postará mladá indie-rocková formácia Talkshow.

Zaujímavý hudobný program bude doplnený aj o rôzne sprievodné akcie. Tradíciou sú zábavné súťaže o vecné ceny, súťaže o Miss Mokré tričko alebo v rýchlosti pití drinkov. Celý program bude vedený pod taktovkou moderátora Mareka Makaru. Bohatý program čaká návštevníkov až do noci, kedy akciu uzavrie Oldies párty Rádia VIVA s DJom Petrom Hurajtom.

Festival sa začína o 18:00 na plážovom kúpalisku v Banskej Bystrici. Vstup na podujatie nie je vekovo obmedzený, mládež do 15 rokov však môže prísť iba v sprievode jedného z rodičov alebo zodpovednej osoby. Vstupné je 7,90 eur v predpredaji, na mieste vás vstupenka vyjde na 9,90 eur.

gr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM