Jakub Forgács Krimi

Bystrickým sídliskom sa hnalo BMW. Výsledkom 5 poškodených áut a vodič nafúkal!

Jazda mestom sa skončila nehodou. Podľa slov polície vodič nereagoval na výzvy k zastaveniu. Pozrite, koľko alkoholu mu namerali v dychu!

Ilustračný obrázok k článku Bystrickým sídliskom sa hnalo BMW. Výsledkom 5 poškodených áut a vodič nafúkal!
Zdroj: TASR

V sobotu okolo 2:35 došlo k dopravnej nehode na Ulici 9. mája v Banskej Bystrici v smere z centra mesta. „K dopravnej nehode došlo tak, že vodič (22) z Hornej Môlče jazdil na osobnom motorovom vozidle BMW, pričom bol na križovatke ulíc Kapitulská a I/66 dopravnou hliadkou zastavovaný pomocou svetelných a zvukových signálov, na čo vodič nereagoval a začal zrýchľovať po ulici 9. mája,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

Čítajte tiež: Vodička Seatu (36) skončila na streche. Čo sa udialo na ceste pri Bystrici?

„V dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy, stavu a povahe vozovky, ako aj svojím jazdeckým schopnostiam, po niekoľko sto metroch dostal s vozidlom šmyk a poškodil päť odparkovaných vozidiel,“ pokračovala hovorkyňa.

Po nehode bol vodič podrobený dychovej skúške na zistenie alkoholu. „Bola mu nameraná hodnota 0,82 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 1,71 promile a pri opakovanej dychovej skúške mu bola nameraná hodnota 0,92 mg/l, čo je v prepočte 1,92 promile. Pri tejto nehode nedošlo k zraneniu osôb,“ dodala Petrovičová so slovami, že vodič bude v blízkej dobe obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Pozrite si v našej fotogalérii aj to, čo všetko nedávno zadržali bystrickí colníci!

Čítajte tiež: FOTO: Úlovok bystrických colníkov: V zásielke našli falošnú viagru aj kondómy

Foto: ilustračné

Dopravná polícia
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM