Monika Földešiová Tlačové správy

Bystrický Masér Vladimír Ďurica: Prvá masáž dokáže divy. Neveríte?

Niektoré povolania sú na nezaplatenie. Napríklad taký kvalitný masér vás často krát môže zachrániť pred vážnejšími zdravotnými problémami. Jedným z nich je aj mladý Bystričan Vladimír Ďurica, prečítajte si rozhovor s ním!

Ilustračný obrázok k článku Bystrický Masér Vladimír Ďurica: Prvá masáž dokáže divy. Neveríte?
Zdroj: Dnes24.sk

Profesionálne zvládnutá masáž vám zabezpečí výrazne príjemné uvoľnenie už po prvom stretnutí. Vie pomôcť aj vám? Masér Vladimír Ďurica z Banskej Bystrice tvrdí, že áno. Až 80% problémov chrbta je svalového pôvodu. Svalové napätie, či stereotypná činnosť bez uvoľnenia a odpočinku, spôsobujú bolesti chrbta.

„Ak sú problémy svalového pôvodu, viem klientom okamžite pomôcť. Netreba mať hneď smutné vízie, že máte vyskočenú platničku, nebodaj stavec, zacviknutý nerv a podobne. Nebudem polemizovať ako prišli k bolestivému chrbtu, ale chcem sa sústrediť na možnosti riešenia tohto nepríjemného stavu,“ vraví skúsený masér.

Ako ďalej pokračoval, v dnešnej dobe je asi podľa neho najľahšie ísť na pohotovosť a nechať si pichnúť injekciu. „To však rieši iba momentálny diskomfortný stav. Je to síce oslobodzujúce, ale injekcia sval uvoľní čiastočne a viac menej prekryje bolesť,“ upozorňuje na nedokonalé odstránenie tohto problému.

Boľavý chrbát je výsledok stuhnutia niekoľkých svalových partií. Často krát stačí len poriadna uvoľňujúca masáž. „Viem, že salónov je dnes veľa a nie všetky poskytujú kvalitné služby. Predsa len chcem dať dôraz v prvom rade na prevenciu. Naše telo nám dáva cennú spätnú väzbu. Neignorujme ju preto,“ hovorí sympatický Vladimír z relaxačného štúdia AKRIM.

Naozaj pomôže už prvá masáž?

„Samozrejme že áno. Už po prvej masáži pocítite výraznú zmenu. Väčšinou stačí pár profesionálnych masáži na to, aby ste sa cítili oveľa lepšie a pokojnejšie. Záleží to samozrejme aj od vašej spolupráce priamo pri masáži a z veľkej časti od životného štýlu. Ak ani po pár inovatívnych masážach nepocítite pozitívnu zmenu, určite vyhľadajte lekára,“ vysvetľuje ďalej Vladimír.

Stačí iba prísť a uvoľniť sa

Relaxačné štúdio AKRIM sa špecializuje na kvalitné a profesionálne moderné klasické, športové relaxačné či luxusné masáže. Moderná klasická masáž v podaní jej majiteľa je tá najzákladnejšia a aj najúčinnejšia metóda uvoľňovania svalov, ale aj jedna z najťažších. Kombinuje v nej rôzne mimoriadne účinné techniky a hmaty. „Masáže sa snažíme robiť čo najkvalitnejšie, najefektívnejšie a čím najmenej bolestivé, aby ste práve vy mali dokonale príjemný komfort aj počas riešenia akútnych stavov. Snažím sa klientom pomôcť či poradiť aby si masáž užívali ako relax či príjemný pôžitok nie len fyzický ale aj psychický,“ vraví Bystričan.

Klientom ponúka maximálne možné uvoľnenie svalov:
- od bolesti hlavy a šije,
- od bolesti medzi lopatkami,
- od tŕpnutia rúk,
- v krížovej oblasti v okolí panvy a „vystreľovaniu“ do nôh atď. ..

Darujte zážitok nielen sebe ale aj svojim najmilším

Potešte svojich blízkych darčekovou poukážkou a doprajte im oddych a relax, ktorý si určite zaslúžia. Darčekové poukážky je možné zakúpiť na jednotlivé masáže a procedúry prípadne na kombinované procedúry v rôznych hodnotách a dĺžkach podľa vlastného výberu.

Ak máte záujem o kvalitné služby navštívte salón Akrim, kde sa používajú výhradne značkové masážne oleje, či už kryštalické alebo tekuté a aromatické silice, ktoré sú výhradne prírodného zloženia značky Atok, Saloos, Angels´Spa, Pino. Príjemný pocit vám zabezpečí aj maximálne súkromie pri používaní infrasauny, prezliekaní a sprche. Sprcha, uteráky a telová kozmetika sú samozrejme k dispozícií pri každej masáži.

Ďalšie informácie získate na rozsiahlej internetovej stránke www.akrim.sk alebo priamo na adrese: Relaxačného štúdia AKRIM, Horná 65A v Banskej Bystrici.

Taktiež aj na Facebooku alebo na telefónnom čísle 0908 557 981.

A nezabudnite, že starostlivosťou o svoje telo sa staráte aj o svoju dušu.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Bystrický Masér Vladimír Ďurica: Prvá masáž dokáže divy. Neveríte?
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM