Jakub Forgács Správy

Bystrickí športovci sa predstavili v netradičnej úlohe: V kaviarňach obsluhovali Kuzminová aj barani

Naši najúspešnejší športovci predviedli, že sa nestratia ani ako čašníci v podnikoch. Pozrite sa, ako bystrické športové osobnosti obsluhovali ľudí s kávou a čo za tým bolo.

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí športovci sa predstavili v netradičnej úlohe: V kaviarňach obsluhovali Kuzminová aj barani
Zdroj: Dnes24.sk

V rámci sprievodného programu prvého kávového festivalu v Banskej Bystrici – Coffee Fiesta 2014 si prácu v kaviarňach vyskúšali aj známe osobnosti. Pomohli tak detským pacientom na onkologickom oddelení Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Banská Bystrica. Všetky peniaze z predaja kávy totiž poputujú Občianskemu združeniu Svetielko nádeje – centrum pomoci detskej onkológie.

Organizátorov veľmi potešil mimoriadny záujem športovcov pomôcť. Napríklad Matej Tóth si našiel čas, iba niekoľko hodín pred svojim odletom na Svetový pohár Číny. Svoju rýchlosť na „placi“ predviedla Nasťa Kuzminová, kde sa pred podnikom tvorili rady ľudí, ktorí sa chceli dostať dnu, no ona aj tak so svojim úsmevom dokázala roznášať kávu všetkým. Do projektu sa zapojili aj atléti z Dukly, banskobystrickí hokejisti a futbalisti, Peter Kulhány a Folklórny súbor Bystrina.

Foto: Coffee Fiesta

Bystrickí športovci sa predstavili v netradičnej úlohe: Takto obsluhovali hostí
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM