Barbara Dallosová Krimi

Bystrickí policajti majú na tento deň veľké plány: Čítajte radšej teraz!

Na cestách si bude potrebné dávať veľký pozor. Podceniť to, čo chystá polícia, by bolo veľkou chybou. Bystrickí vodiči, teraz by ste mali zbystriť pozornosť...

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí policajti majú na tento deň veľké plány: Čítajte radšej teraz!
Zdroj: TASR

Ak sa chystáte na cesty, tak vedzte, že muži zákona sa opäť zamerajú aj na tie naše. Za volantom treba byť ostražitý, polícia totiž chystá ďalšiu kontrolu a toto sú informácie, ktoré vás určite budú zaujímať.

V okrese Banská Bystrica policajti naplánovali na 4. februára osobitnú kontrolu s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Andrea Petrovičová.

„Policajti vykonajú osobitnú kontrolu zameranú na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla s využitím inštitútu objektívnej zodpovednosti,“ uviedla hovorkyňa.

Ako doplnila, v rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči pri porušení zákona o cestnej premávke zastavení priamo na ceste, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou.

Čítajte tiež:

Rozruch na rýchlostnej ceste: Na R1 medzi Bystricou a Zvolenom sa strieľalo!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM