Jakub Forgács Rôzne

Bystrickí maturanti zachytení na VIDEU: Triednu učiteľku vydierali tým najcennejším, čo má!

Pohrozila im písomkou a skúšaním, no následne nastalo toto... Bystrickí maturanti ukuli plán, ako vydierať svoju triednu učiteľku. Všetko dokonca zachytili na VIDEU.

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí maturanti zachytení na VIDEU: Triednu učiteľku vydierali tým najcennejším, čo má!
Zdroj: YouTube.com

Problém, ktorému čelili banskobystrickí maturanti zo 4. B z Obchodnej akadémie v Banskej Bystrici, sa rozhodli riešiť po svojom. Vydieraním triednej učiteľky. Avšak, nebojte sa, to totiž nebolo skutočné. Hovoríme tu totiž o zinscenovanom deji videa, ktoré je skvelým dôkazom toho, že tradičné únosy triednej knihy a jej následné pečatenie, sú už dávno minulosťou.

Ústrednou témou, ako inak, je získanie triednej knihy po tom, čo učiteľka štvrtákom pohrozí písomkou a skúšaním pre viacerých chýbajúcich žiakov. To by však neboli mladí študenti, aby neprišli na to, ako nájsť riešenie na ospravedlnenie ich vymeškaných hodín. Vymyslia plán, ako svoju učiteľku vydierať. Rozhodnú sa, zobrať jej „to najcennejšie, čo má“.

Zamaskovaní a pod rúškom noci zorganizujú únos jej mačky, ktorú sa pokúsia vymeniť za triednu knihu. Ako sa však neskôr ukáže, došlo k malému omylu. A či sa nakoniec vyhnú skúšaniu? To sa dozviete po zhliadnutí ich vtipného videa a aj podarených hereckých výkonov.

Čítajte tiež:

Keď vyučovanie zrazu preruší výbuch smiechu: 10 výrokov z bystrického gympla, ktoré rozosmejú aj vás

Originálne VIDEO bystrických maturantov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM