Hokej

Bystrickí hokejisti odštartovali letnú prípravu. V mužstve pribudli aj 2 nové tváre

Na prvom tréningu zaberali členovia minulosezónneho majstrovského kádra naplno. V posilňovni sa zapotili aj s dvojicou nových tvárí.

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí hokejisti odštartovali letnú prípravu. V mužstve pribudli aj 2 nové tváre
Zdroj: TASR

Hokejisti HC ´05 iClinic Banská Bystrica odštartovali v pondelok 21. mája 2018 spoločnú letnú prípravu na blížiaci sa ročník Tipsport ligy 2018/19, do ktorého vstupujú v pozícii dvojnásobného majstra. Hráči sa hlásili o 9:30 kondičnému trénerovi Máriovi Kalinovi a Matúšovi Kostúrovi. Novými tvárami v mužstve sú zatiaľ Marek Biro a Tomáš Török.

Obranca a odchovanec HC ´05 iClinic Banská Bystrica Marek Biro (30), sa vrátil do klubu po troch rokoch v nadnárodnej EBEL lige, kde nastupoval za HC Orli Znojmo. Martinský rodák, ľavý krídelník Tomáš Török (22) strávil uplynulý ročník v konkurenčnom HKM Zvolen. V minulosti nastupoval aj za Poprad, Detvu, Nové Zámky, v juniorke za Slaviu Praha a taktiež v zámorských juniorských súťažiach QMJHL a USHL.

Na prvom tréningu zaberali naplno už aj členovia minulosezónneho majstrovského kádra, obrancovia Ivan Ďatelinka s Branislavom Kubkom, útočníci Matej Češík, Alex Tamáši, Matej Giľák a Michal Kabáč.

Do letnej prípravy sa zapojili aj mladí odchovanci klubu Matej Gajan, Mário Lamper, Félix Petrinec, Martin Dlapka, Martin Kupec (zatiaľ sa pripravuje individuálne), Lukáš Lunter, Michal Matoušek, Oliver Giertl, Martin Majerík a Marek Chamula. Poslední traja menovaní sa kvôli maturitám pridajú k tímu neskôr.

Foto: ilustračné

Zdroj: HC' 05 iClinic Banská Bystrica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM