Jakub Forgács Hokej

Bystrickí hokejisti majú našliapnuté do reprezentácií: Pozrite, kto všetko zabojuje o miestenky

Reprezentácia láka mnohých hokejistov. Príležitosť, zahrať si na majstrovstvách sveta či turnaji v zámorí, dostalo aj niekoľko mladých banskobystrických hráčov. Ktorí to sú?

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí hokejisti majú našliapnuté do reprezentácií: Pozrite, kto všetko zabojuje o miestenky
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informoval oficiálny web HC '05, reprezentáciu SR 20 čaká Výcvikový tábor v Bratislave (30. novembra – 5. decembra 2014) pred blížiacimi sa Majstrovstvami sveta v tejto vekovej kategórií v Kanade. Hlavný tréner Ernest Bokroš nominoval okrem Dominika Jendroľa, ktorý pôsobí celú sezónu v projekte SR 20 aj Mislava Rosandiča, ktorí tak budú bojovať o konečnú nomináciu na svetový šampionát.

Početné zastúpenie má náš klub v Projekte SR 18, ktorý sezónu 2014/2015 pôsobí v 1. lige a svoje domáce stretnutia hráva v L. Mikuláši. Pre ďalšiu časť sezóny boli nominovaní Martin Andrisík, Martin Jendroľ a Peter Valent. Náhradníkmi na telefonické zavolanie sú Oliver Košecký, Roman Škamla a Filip Šubrt.

Reprezentácia SR 17 v termíne 11. – 22. decembra 2014 absolvuje Výcvikový tábor v Trnave a následne odcestuje do USA (Ann Arbor) na Turnaj 4 krajín. HC ´05 bude mať zastúpenie v realizačnom tíme, keď funkciu asistenta trénera zastáva Stanislav Škorvánek (manažér mládeže a hlavný trenér nášho dorastu). Náhradníkom na telefonické zavolanie je Martin Kupec.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM