Jakub Forgács Rôzne Správy

Bystrickí gymnazisti v úlohe tanečníkov. Triednu knihu vymenili za riadnu vzácnosť

Maturitné videá vedia dobre pobaviť. Jedno vydarené natočili aj štvrtáci z Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského.

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí gymnazisti v úlohe tanečníkov. Triednu knihu vymenili za riadnu vzácnosť
5
Galéria
Zdroj: 4.B na GJGT

Videá maturantov každoročne zaplavia internet. Často ide o príbehy s mafiánskou či vojenskou zápletkou, kedy triednu knihu ukradnú. Študenti zo 4.B triedy na Gymnáziu Jozefa Gregora Tajovského poňali svoje video vskutku originálne, tanečne.

„Už od začiatku, ako sme premýšľali nad naším kradnutím triednej knihy, sme vedeli, že chceme niečo výnimočné. Nechceli sme klasiku, ktorú už každý z nás videl. Preto vznikol nápad, ukázať ľuďom, že dokonca aj netalentovaní ľudia sú schopní niečo takéto vytvoriť,“ povedala pre spravodajský portál Bystrica 24 maturantka Anastasia Golovina.

Zdroj: Vimeo.com

Napriek tomu, že vo videu sa tancujú rôzne štýly, žiaci 4.B vraj tanečníkmi nie sú. „Musím však povedať, že aj napriek tomu sa všetci s radosťou zapojili. Síce príprava bola celkom namáhavá a venovali sme tomu len pár dni, nakoniec sme to všetci zvládli,“ pokračovala.

Triednu knihu neukradli, vymenili ju s triednou za kufrík plný masla, čím narážali na jeho súčasné vysoké ceny. „Naša pani profesorka triedna sa veľmi obávala, že ju donútime účinkovať v nemiestnych scénkach, takže nakoniec bola veľmi rada, že si práve zahrala iba toto. Dokonca ju to veľmi pobavilo,“ podotkla Anastasia.

Kvôli neustálemu sa presúvaniu, natáčali celé video približne osem hodín. „Finálnu podobu tomu dal náš šikovný kameraman za necelých 5 hodín,“ spomenula.

„Okrem toho, že práve v ten deň bola najväčšia snehová kalamita a celé sa to skomplikovalo, sme sa stretli aj s rôznymi nevhodnými poznámkami okoloidúcich, no rovnako sme sa stretli aj s ochotou ľudí, ktorí nám poskytli priestory na natáčanie, za čo sme veľmi vďační,“ dodala mladá maturantka.

Pozrite si vydarené video bystrických maturantov, ako aj zábery z natáčania!

V OBRAZOCH: Bystrickí maturanti poňali kradnutie triednej knihy tanečne
5
Galéria
Zdroj: 4.B na GJGT
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM