Jakub Forgács Rôzne

Nechápavé pohľady aj pozvanie na svadbu: Bystrické námestie zaplnili bubliny! FOTO

Centrum nášho mesta na pár chvíľ patrilo malým i veľkým bublifukárom. Na námestie sa vybrali desiatky Bystričanov, dokonca celé rodiny, aby si užili radosť z lietajúcich bublín.

Ilustračný obrázok k článku Nechápavé pohľady aj pozvanie na svadbu: Bystrické námestie zaplnili bubliny! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Cieľom celoslovenského Dňa bublín (Bubble Day), do ktorého sa mohli zapojiť malí i veľkí, jednotlivci aj rodiny, bolo to, aby sa stretli ľudia s bublifukom v ruke a spoločne vyslali k oblohe nespočetné množstvo bublín. Podľa mladých bubliny vytvoria očarujúcu atmosféru a spríjemnia okoloidúcim letné dni.

„Prvý ročník Dňa bublín prekonal naše očakávania. Na Námestie SNP prišli v pondelok desiatky ľudí, od tých najmenších, ktoré sa tešili z lietajúcich bublín až po tie väčšie deti, ktoré ich chceli praskať,“ informoval Jaroslav Dodok, organizátor podujatia Bubble Day, podľa ktorého sa aj dospelí zas na chvíľu vrátili spomienkami do detstva.

O náladu a zábavu Bystričanov sa postarali nielen bublinky, ale aj hudba. „V našom sprievodnom programe sa predstavili dvaja talentovaní gitaristi a speváci, ktorí hrali dokonca piesne na želanie,“ pokračoval.

„O pol jedenástej sme v sprievode bublín prešli celým námestím až po Hušták. Ľudia sa obzerali, pýtali, usmievali a občas nechápali,“ povedal mladý organizátor, podľa ktorého to bol pre nich veľký zážitok. „Dokonca si nás jedna slečna chcela zavolať na svadbu, aby sme jej prišli spraviť bublinkovú show. Bubble Day zorganizujeme určite opäť aj o rok,“ dodal Dodok.

Foto: organizátori Bubble Day

Banskobystrické Námestie SNP zaplnili bublinky
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM