Jakub Forgács Kultúra

Bystričania nebudú mať o zábavu núdzu. Urobte si program na víkend s našou ponukou

Ak ešte neviete, ako strávite nadchádzajúce voľné dni, máme pre vás hneď niekoľko tipov. Nazrite do prehľadu akcií v Bystrici a okolí, ktoré stoja za návštevu!

Ilustračný obrázok k článku Bystričania nebudú mať o zábavu núdzu. Urobte si program na víkend s našou ponukou
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk

ĽUDIA Z RODU RÓMOV

3. – 6.8. 2016, Banská Bystrica

Už onedlho sa dočkáme 15. ročníka medzinárodného festivalu. Začiatkom augusta prinesie podujatie Ľudia z rodu Rómov pod Urpín bohatý galaprogram.

VIVAT VOX ORGANI 2016

3.8 – 21.9. 2016, Banská Bystrica

Aj tento rok sa budú môcť milovníci organovej hudby v Bystrici započúvať do veľkolepého zvuku banskobystrického katedrálneho organu. Konať sa bude už 4. ročník medzinárodného organového festivalu Vivat Vox Organi 2016, na ktorom sa predstavia prestížni umelci z celého sveta.

WARM UP 7.NARODENÍN KLUBU

5.8. 2016, Ministry of Fun

Zakončite pracovný týždeň párty v najznámejšom klube na Slovensku. Do tanca vám zahrajú DJs: DJ Dave, DJ eMTy, DJ Izzy a DJ Mustee.

DEŇ S HOKEJISTAMI HC ´05 iCLINIC

6.8. 2016, Plážové kúpalisko

Fandíte banskobystrickému hokeju? Potom by ste nemali premeškať jedinečnú príležitosť, stretnúť sa s vašimi obľúbencami. Tešte sa na autogramiádu, animačný kútik aj vystúpenie tanečnej školy Janette Fáberovej.

DEŇ SÁSOVSKEJ UHORKY 2016

6.8. 2016 o 17:00, Multifunkčné ihrisko, Rudlovská ul.

Jediné podujatie s produktom uhorkou na Slovensku.V ju­bilejnom piatom ročníku to bude nielen o zeleninových špecialitách a trhu ale aj o bohatom programe pre deti a dospelích. História pestovania a predaja Sásovských uhoriek spojená s koštovkou uhorkových špecialít,kultúrnym programom a tombolou.

FILMOVÝ KLUB SV Č.14

06.08. 2016 o 19:00, Klub rádia Slobodný vysielač

V sobotu tu je kolo filmového klubu. Dáte si jeden z piatich filmov (Umierajúce zviera, Choď, ži a niekým sa staň, Veľké nádeje, Jana Eyrová, Babí léto) a kávičku, pivko, čaj.

7. NARODENINY KLUBU MINISTRY OF FUN

6.8. 2016, Ministry of Fun

Ministry of Fun oslavuje a vy môžete byť pritom. Na sobotnú noc máte o program postarané. Počas narodeninovej párty sa o hudbu postarajú DJ Dave, DJ eMTy a DJ Drožďo.

NEDEĽNÉ TVORIVÉ DIELNE

7.8. 2016, Thurzov dom a Tihányiovský kaštieľ

Ak neviete, kam cez víkend vyraziť s najmenšími, môžete navštíviť niektorú z tvorivých dielní v našom meste: Thurzov dom: Tvoríme si z ponožiek – tvorivá dielňa s Romankou Tihanyiovský kaštieľ: Tajomná premena – tvorivá dielňa s Renátkou

ČÔ SA STAÔ V TOM PRIECHODE

7.8. 2016 o 14:00, Štadión OFK Priechod

Nadšenci ľudových tradícií, zbystrite pozornosť. Štadión OFK Priechod privíta už 19. ročník folklórneho popoludnia. Obľúbené podujatie Čô sa staô v tom Priechode sľubuje bohatú nádielku folklóru.

SÍDLISKOVÉ VEČERNÍČKY

7. a 21.8. 2016 o 17:00, Banská Bystrica

Mesto pre najmenších aj tento rok pripravilo Sídliskové večerníčky. Divadlo Clipperton, Divadlo Harry Teater, Divadlo Bez Opony a Divadlo Hotel Mária zahrajú priamo na sídliskách rozprávkové divadelné predstavenia.

  • 7.8. 2016 (Divadlo bez opony) – O Červenej čiapočke – Ako vlka rozboleli zuby, Pri detskom ihrisku na Spojovej ulici

Čítajte tiež:

V auguste majú Bystričania o zábavu postarané. TOP 10 akcií druhej polovice prázdnin

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Leto v uliciach Banskej Bystrice
12
Galéria
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM