Jakub Forgács Rôzne

Stano zverejnil najvtipnejší inzerát roka: Keď si prečítate info o mačke, budete sa šúľať od smiechu!

Tak tento inzerát vás dostane! Stano ponúkol na internete mačiatko a veru, naozaj nešetril kreativitou i parádnym zmyslom pre humor. Aby utešené mačiatko čo najlepšie odprezentoval, prezradil o ňom veci, ktorým len ťažko uveríte. Ale stojí to za to!

Ilustračný obrázok k článku Stano zverejnil najvtipnejší inzerát roka: Keď si prečítate info o mačke, budete sa šúľať od smiechu!
Zdroj: Dnes24.sk

„Darujeme mačacieho (skoro) génia. Mačiatko ovláda základy programovania: HTML, CSS, Javascript. Je ideálne k programátorovi (môže vypomôcť, keď sa nebude stíhať s termínmi) alebo do programátorskej rodiny. Je to kocúrica stará asi tri týždne. Počúva na meno "Mačiatkopoďsem“," píše sa v inzeráte, ktorý asi pred dvomi týždňami pridal na internet Stano. Ten sa takto originálne rozhodol ponúknuť štvornohého chlpáčika s údajnými a skutočne neobvyklými programátorskými schopnosťami.

Dostane vás však aj dôvod darovania. „Nevieme ho naučiť PHP, dosť je z neho vyhúkané (viď. fotky), pričom je to jazyk s tak jednoduchým syntaxom. Rozhodli sme sa, že najlepšie ho bude darovať. Vôbec nám nejde do hlavy, kde sa vo výchove stala chyba,“ uvádza ďalej.

Stano nezabudol uviesť ani technické parametre mačiatka: „4 funkčné nohy, hlava, chvost, chlpy.“ Dôkazom, že nejde len o vtip, je však záver textu, kedy už ide sranda bokom. „A teraz vážne: Skutočne to mačiatko darujeme do dobrých rúk. Nemusí to byť programátor, stačí, aby sa o ňu jej nový majiteľ postaral,“ píše sa v inzeráte.

Ak teda viete o niekom, kto by mohol mať o mačiatko záujem, pomôžte Stanovi šíriť o ňom informácie ďalej, vtipný autor inzerátu si to za svoj skutočne kreatívny inzerát rozhodne zaslúži! :)

Foto: Stano (autor inzerátu)

FOTO: Mačiatko, ktoré vás dostane svojimi schopnosťami
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM