Jakub Forgács Rôzne Rôzne

Bystrica sa rozhodla obnoviť tradíciu: Po rokoch zažijeme mestský ples, už sa vie, kto budú hlavné hviezdy

Hoci je plesová sezóna ešte ďaleko, Bystričania sa už teraz môžu tešiť. Pod Urpínom sa po rokoch opäť uskutoční Ples Mesta Banská Bystrica. A na aké známe mená sa plesajúci môžu tešiť? Pozrite si to už teraz.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica sa rozhodla obnoviť tradíciu: Po rokoch zažijeme mestský ples, už sa vie, kto budú hlavné hviezdy
Zdroj: Dnes24.sk

Banská Bystrica bola niekoľko rokov bez mestského plesu. Naposledy sa pod Urpínom konal ešte v roku 2012. V januári sa však Bystričania predsa dočkajú. „Mesto Banská Bystrica sa rozhodlo obnoviť tradíciu a po rokoch sa môžu Banskobystričania opäť tešiť na mestský ples,“ uviedla pre Bystrica 24 Miroslava Jančová, vedúca Odboru propagácie Mesta Banská Bystrica.

Ples Mesta Banská Bystrica sa bude konať v piatok 15. januára 2016 o 19:00 v Hoteli Lux. „Témou plesu je žena,“ pokračovala Jančová so slovami, že kapacita je 370 miest a lístky na ples si môže kúpiť každý, kto má záujem.

Plesajúci sa môžu tešiť aj na atraktívnych hostí. „Zuzana Smatanová, Modern Talking Reloaded (hlavné hviezdy) + vystúpia: La Femme, K-Dance, Slovak Tango, Crown Band, DJ + videodiskotéka, Matahari módna show, Ľudová hudba Juraja Pecníka,“ vymenovala Jančová s tým, že moderovanie budú mať pod palcom známi moderátori Marcel Forgáč a Milan Zimnýkoval.

Ak pri tanci ľudia vyhladnú, nemusia mať obavy, jedla bude dostatok. „Prvá večera: trojchodové menu a druhá večera: švédske stoly (studený, teplý, šalátový a cukrárenský bufet),“ uviedla ďalej Jančová s tým, že pre ľudí sa pripravuje aj tombola.

„Výťažok z plesu poputuje na charitatívne účely, konkrétne krízovému stredisku pre deti a osamelých rodičov (Dom sv. Alžbety),“ pokračovala. Ako dodala, Mestský ples by mal patriť do portfólia každého krajského mesta.

Čítajte tiež:

V Bystrici mimoriadne zasadne zastupiteľstvo: Primátor prezradil dôležitý zámer, týka sa autobusovej stanice!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM