Jaroslav Dodok Rôzne

Bystrica rozkvitla a hýri farbami. Zavítali sme na jednu z najkrajších ulíc v meste! FOTO

Jar sa nám ukázala v plnej kráse. Dôkazom toho, že príroda sa už zobudila, sú fotografie kvitnúceho záhonu stromov, pri ktorom sa každý zastavuje. Boli sme sa pozrieť, ako vyzerá kvitnúca ulica a tento pohľad, skoro ako namaľovaný, vám prinášame na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica rozkvitla a hýri farbami. Zavítali sme na jednu z najkrajších ulíc v meste! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Nemusíte vôbec chodiť ďaleko, aby ste si tú krásu vychutnali na vlastné oči. Kvitnúcu alej nájdete na ulici Mirka Nešpora na Fončorde, hneď vedľa Úsvitu. Pestrými farbami upúta vašu pozornosť už zdiaľky. Puky na stromoch vykvitli a koruny japonských čerešní tak vyzerajú ako vystrihnuté z rozprávky.

Počas našej návštevy, sa pod stromami fotili Bystričania, ktorí úplne bez slov obdivovali krásu našej prírody. To, že je najkrajšia, potvrdzuje aj mladý párik. „Človek by povedal, že niečo takéto v Banskej Bystrici istotne nenájde. Som prekvapený a potešený, že sa mi dnes naskytol takýto neskutočne krásny pohľad. Tejto ulici by som dal titul najkrajšia,“ hovorí o svojich pocitoch Emil (33).

O niekoľko minút na to prichádza pod čerešne skupinka asi piatich ľudí. Nikto z nich nie je z nášho mesta, no od miestnych sa dopočuli, že kvitnúca ulica jednoznačne stojí za to. „Tak sme si prišli spraviť profilovku na Facebook,“ smeje sa Mária (19).

Kým vznikala naša fororeportáž, na kvitnúce stromy sa prišlo pozrieť niečo viac ako 15 ľudí. Čo poviete na tento prírodný úkaz vy? Vychutnať si ho môžete v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

Matúš vytvoril fantastické VIDEO krás našej prírody: Zábery, ktoré budete chcieť prehrávať zas a znova

Keď baníctvo v Bystrici nahradil priemysel. Meštiansky cukrovar aj celožupná poisťovňa v meste

FOTO: Veronika Speváková

Kvitnúca alej v Banskej Bystrici
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM