Jakub Forgács Samospráva

Bystrica má nového uchádzača o primátorský flek: Prvé slová riaditeľa nemocnice po ohlásení kandidatúry!

Zoznam kandidátov o post primátora sa rozrástol! Ján Nosko na brífingu potvrdil, že sa v nadchádzajúcich komunálnych voľbách bude uchádzať o kreslo primátora mesta Banská Bystrica. Vieme viac...

Ilustračný obrázok k článku Bystrica má nového uchádzača o primátorský flek: Prvé slová riaditeľa nemocnice po ohlásení kandidatúry!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás informovali už na začiatku týždňa, riaditeľ Detskej fakultnej nemocnice Ján Nosko (53) sa rozhodol prehovoriť k téme blížiacich sa komunálnych volieb na špeciálnom brífingu pre novinárov. V Banskej Bystrici v utorok ráno potvrdil, že sa bude v novembrových voľbách uchádzať o post primátora mesta.

„Ohlasujem oficiálne kandidatúru na primátora mesta Banská Bystrica ako nezávislý kandidát,“ povedal na úvod brífingu Ján Nosko, ktorý sa pred novinármi prezentoval sloganom „Primátor má konať. Nie sľubovať.“ Ako ďalej uviedol, ohľadne spolupráce komunikuje a bude komunikovať s každou politickou stranou. „Mojim krédom bude vytvorenie spoločnej platformy, ktorá bude vedieť komunikovať,“ prezradil.

„Svoju kampaň budem zatiaľ hradiť z vlastných zdrojov, uvidíme, čo ukáže čas,“ pokračoval v rozprávaní čerstvý kandidát na primátora mesta Banská Bystrica. Ako doplnil, ide kandidovať iba na primátora. „Neuchádzam sa o funkciu poslanca a nemám ani ich podporu,“ dodal Nosko.

Riaditeľ Detskej fakultnej nemocnice Ján Nosko ohlásil kandidatúru na primátora
8
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM