Jakub Forgács Správy

Bystrica je šťastná až dvojnásobne: Pozrite si ďalšie HAPPY video z mesta!

O tom, že mesto pod Urpínom je plné spontánnych a veselých ľudí, sme sa už raz presvedčili. Svetlo sveta však v meste uzrelo už druhé šťastné video, inšpirované svetovým fenoménom - klipom Happy od Pharrella Williamsa.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica je šťastná až dvojnásobne: Pozrite si ďalšie HAPPY video z mesta!
Zdroj: Dnes24.sk

Fenomén zvaný Happy sa masovo šíri v desiatkach krajín a inak tomu nie je ani na Slovensku. Banská Bystrica je však predsa len niečím výnimočná. V rozmedzí iba päť dní sa podarilo iniciatívnym Bystričanom natočiť dokonca dva videoklipy. O druhú produkciu sa tentokrát postaral kameraman Miroslav Moravčík, ktorý vsadil na zvučné mená a do spolupráce zapojil aj našu zlatú olympioničku Nasťu Kuzminovú.

Vo videu nájdete okrem nej uvidíte aj folklórny súbor Bystriná, akordeonistu Michala Červienku či adrenalínových nadšencov Slovak Freerun Family. Hokejoví fanúšikovia sa tešia z vystúpenia Lukáša Bambúcha, svoj talent predviedol aj Vladimír Moravčík, no a zahanbiť sa nenechala ani viceprimátorka mesta Katarína Čižmárová, ktorá vo videu tancuje s členmi Rady študentov mesta Banská Bystrica.

,,Cieľom druhého videoklipu nie je vzájomne si konkurovať, ale šíriť myšlienky rôznymi spôsobmi. Zapojiť študentov, hudobníkov, športovcov či okoloidúcich Bystričanov. Jednoducho dať ľuďom ďalší dôvod na radosť,“ zhoduje sa Rada študentov, ktorá na videu taktiež spolupracovala. Či do tretice vznikne ešte jeden videoklip sa už necháme prekvapiť.

Banská Bystrica je HAPPY už po druhýkrát: Pozrite si ďalšie šťastné video z nášh
1
Galéria
Banská Bystrica je HAPPY už po druhýkrát: Pozrite si ďalšie šťastné video z nášh
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM