Jakub Forgács Rôzne

Bystrica bojuje o titul najkrajšie mesto a má našliapnuté veľmi dobre: Takto krásne sa nám darí!

Banská Bystrica sa stala za minulý rok 35. najkrajším mestom na Slovensku. Súťaž o najkrajšie mesto či obec už prebieha znova a nášmu mestu sa zatiaľ darí výrazne lepšie. Zisťovali sme, ako je na tom Banská Bystrica skoro po dvoch mesiacoch od začiatku hlasovania.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica bojuje o titul najkrajšie mesto a má našliapnuté veľmi dobre: Takto krásne sa nám darí!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala prvého apríla a definitívneho víťaza spoznáme 5.novembra 2015. Hlasovať za svoje mesto môže každý do 31. 10. 2015 – 12:00 hodiny.

Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Hlasovať za mesto či obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec. Novým pravidlom je, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Cieľom súťaže je poukázať na krásy našich krajov, miest a obcí. A ako je na tom nateraz Banská Bystrica? Naše mesto je nateraz v top dvadsiatke! V predbežnom poradí sa z celkového počtu až 139 miest totiž nachádzame na dvadsiatom mieste! Výsledky sú však zatiaľ len priebežné, keďže do konca súťaže zostáva ešte päť mesiacov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM