Jakub Forgács Samospráva

Bude kandidovať, alebo nebude? Gogola to prezradí pred Mestským úradom!

V druhej polovici novembra nás čakajú ďalšie voľby. Vyberať si budeme nových poslancov do zastupiteľstva, ale aj primátora. Súčasná hlava mesta Peter Gogola sa k svojej kandidatúre zatiaľ jasne nevyjadrila. Už čoskoro sa to však zmení...

Ilustračný obrázok k článku Bude kandidovať, alebo nebude? Gogola to prezradí pred Mestským úradom!
Zdroj: Dnes24.sk

Súčasnému primátorovi Banskej Bystrice Petrovi Gogolovi sme už pred niekoľkými mesiacmi položili otázku, či vylučuje alebo nevylučuje, že bude kandidovať na post hlavy mesta v tohtoročných komunálnych voľbách. „K tejto otázke sa v tejto chvíli nevyjadrím,“ uviedol vtedy stručne Gogola, ktorý tak nepotvrdil, ale ani nevyvrátil takúto možnosť.

O niekoľko hodín však budeme múdrejší. Súčasný primátor sa totiž rozhodol prehovoriť k téme blížiacich sa komunálnych volieb na špeciálnom brífingu pre novinárov.

Už v stredu tak na brífingu, ktorý sa uskutoční pred budovou Mestského úradu v Banskej Bystrici, povie viac. „Témou brífingu bude vyjadrenie sa k možnej opätovnej kandidatúre na post primátora mesta v tohtoročných komunálnych voľbách,“ uviedla hovorkyňa primátora Martina Kanisová, podľa ktorej Gogola zodpovie otázky ohľadne smerovania primátora mesta po voľbách, či jeho vzťahu k politickým stranám na slovenskej politickej scéne.

Foto: mesto Banská Bystrica

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM