Monika Obrtalová Rôzne

BB Aqex – to najlepšie pre odpadové hospodárstvo

Potrebujete novú čističku odpadových vôd, vodomernú šachtu alebo bazén? Pokazila sa vám žumpa, akumulačná nádrž alebo čistička? Hľadáte záhradné hadice, potrubia, splachovací systém či kanalizačné rúry? Tak navštívte predajňu spoločnosti BB Aqex na S

Firma BB Aqex združuje odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti odpadového hospodárstva. Počas svojej existencie navrhli a zrealizovali jej zamestnanci vysokoúčinné technologické postupy čistenia odpadových vôd, separácie a zneškodňovania kalov. Spoločnosť BB Aqex ponúka vo svojom portfóliu výrobu, montáž a servis čistiarní splaškových odpadových vôd, plastových lapačov tukov a bazénov s vybavením. Firma zabezpečuje aj servis plastových akumulačných nádrží, atypov z plastov a galvanických vaní.

V predajni firmy BB Aqex dostanete všetko čo potrebujete pre údržbu domácnosti alebo svojej firmy. Okrem polotovarov z plastu, plastových rúr, batérií či filtrov tu nájdete aj kanalizačné rúry, tlakové rozvody z PVC a hadicovú záhradnú techniku. Všetky výrobky majú platné certifikáty po celom Slovensku a teraz ich v spoločnosti BB Aqex dostanete za výhodné ceny! Stačí zájsť do predajne na Stavebnej 22 v Banskej Bystrici, informovať sa na telefónnom čísle 048/471 6911 a­lebo navštíviť stránku [link=http://www­.bbaqex.sk/]www.bbaqex.sk[/link].

/PR/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM