Jakub Forgács Hokej Hokej

Barani zahájili letnú prípravu. Na prvý tréning sa hlásili aj ďalšie dve nové posily!

Letná príprava baranov na nadchádzajúcu sezónu je odštartovaná. Okrem ohlásených nových hráčov v tíme sa fanúšikovia dočkali aj ďalších dvoch. Do tréningu sa zapojili Juraj Cebák a Ján Ťavoda!

Ilustračný obrázok k článku Barani zahájili letnú prípravu. Na prvý tréning sa hlásili aj ďalšie dve nové posily!
Zdroj: TASR

Pondelkom začali bystrickí Barani prípravu na novú sezónu 2016/2017. Na prvom tréningu sa trénerovi Vladimírovi Országhovi hlásilo 25 hráčov. Okrem už vopred avizovaných posíl bol medzi nimi aj dve nové tváre – Juraj Cebák a Ján Ťavoda. Vedenie HC ´05 iClinic Banská Bystrica sa s obidvomi bekmi dohodlo na ročnej spolupráci.

Juraj Cebák sa vracia pod Urpín po štyroch sezónach strávených v HC Košice. Odchovanec (33) prievidzského hokeja odohral v slovenskej najvyššej súťaži už 690 stretnutí s bilanciou 63 gólov a 158 asistencií. V bystrickom drese Juraj pôsobil v sezónach 2010/2011 a 2011/2012. Za slovenskú reprezentáciu nastúpil v 4 stretnutiach.

Ján Ťavoda je zvolenský odchovanec. Doteraz si pripísal 263 štartov v slovenskej Extralige, v ktorých sa mu podarilo streliť 8 gólov a 35-krát asistovať.

„Sedem týždňovú letnú prípravu povedie Vladimír Országh spolu s kondičnými trénermi Jurajom Moravčíkom a Máriom Kalinom. Po krátkej dovolenke sa mužstvo stretne 18. júla a na ľad by Országhovi zverenci mali vykorčuľovať už 20. júla,“ uviedol oficiálny web baranov.

Aktuálny káder HC ´05 iClinic Banská Bystrica:

  • Brankári: Andrej Košarišťan, Vilim Rosandič
  • Obrancovia: Ivan Ďatelinka, Juraj Cebák, Martin Gründling, Ján Ťavoda, Daniel Gachulinec, Peter Lunter, Samuel Ivanič, Oliver Košecký
  • Útočníci: Roman Tománek, Tomáš Zigo, Matej Češík, Patrik Lamper, Tomáš Matoušek, Mário Lunter, Juraj Bezúch, Mário Róth, Maroš Surový, Martin Ambroz, Filip Adamčík, Kristián Ferleťák, Martin Andrisík, Peter Valent, Alex Tamáši
  • Individuálna príprava: Jason Bacashihua, Tomáš Surový, Petr Kafka, Peter Mikuš, Mislav Rosandič

Čítajte tiež:

Hokejisti bystrickej UMB ukázali srdce: Vydražili dresy, aby pomohli nevyliečiteľne chorým deťom

Najnovšia posila bystrických hokejistov. Do tímu baranov prichádza Surový!

Foto: ilustračné

Zdroj: HC' 05 iClinic Banská Bystrica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM