Jakub Forgács Hokej

Barani prichádzajú o najproduktívnejšieho hráča: Heizer sa stal posilou českého extraligistu

Hokejisti HC'05 budú mať o útočníka menej. Z tímu odchádza Radomír Heizer, ktorý bol v minulej sezóne najproduktívnejším hráčom Baranov. Zlákal ho český extraligový tím.

Ilustračný obrázok k článku Barani prichádzajú o najproduktívnejšieho hráča: Heizer sa stal posilou českého extraligistu
Zdroj: Webnoviny.sk

Slovenský hokejista Radomír Heizer, ktorý posledné tri ročníky strávil pod Urpínom, sa stal novou posilou českého extraligistu HC Energie Karlovy Vary. Ako informuje oficiálna stránka karlovarského klubu, Heizer sa s vedením dohodol na ročnej zmluve s opciou.

Radomír Heizer odohral v slovenskej extralige 250 zápasov, v ktorých nazbieral 112 bodov. V minulej sezóne absolvoval v drese Banskej Bystrice 64 duelov a s 51 bodmi sa stal sa najproduktívnejším hráčom „baranov“. Pôsobenie v Karlových Varoch bude pre neho prvým zahraničným angažmán.

„Heizer je univerzálny hráč, ktorý môže hrať na všetkých troch postoch v útoku. Ak sa zapracuje, môže byť platný v defenzívnej aj v ofenzívnej činnosti. Mal by byť výborným hráčom do oslabení a aj presilových hier, do ktorých s ním počítame. Vie výborne pracovať v predbránkovom priestore odkiaľ dal už veľa gólov. Minulá sezóna sa mu vydarila. Je v ideálnom veku a v slovenskej extralige už nazbieral dosť skúseností. Dúfame, že si rýchlo zvykne na český hokej a pomôže nášmu tímu,“ povedal pre oficiálny web českého extraligistu generálny manažér Miroslav Vaněk.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM