Marcel Páleš Šport

Bystričania môžu ochutnať maratónsku trať: 21 kilometrov je výzvou pre každého

Široká verejnosť sa môže zapojiť do oficiálnej ochutnávky maratónskej trate, ktorou v septembri povedie Garmin Marathon Banská Bystrica 2013. Je pre nich pripravených 21 kilometrov!

Ilustračný obrázok k článku Bystričania môžu ochutnať maratónsku trať: 21 kilometrov je výzvou pre každého
Zdroj: TASR

Marathon BB Tour je seriál podujatí so spoločným vyhodnocovaním na sezónnej báze. Patria doň preteky organizované Marathon BB Teamom a spriatelené podujatia. Samotný Garmin Marathon sa uskutoční 6. až 8. septembra.

Popularizácia zdravého životného štýlu

Organizátor Ochutnávky maratónskej trate Marathon BB Team, ktorý spolu s mestom Banská Bystrica a ďalšími partnermi priniesli do mesta pod Urpínom maratónsku tradíciu, pripravilo toto podujatie pre širokú športovú verejnosť. „Je to jedna z aktivít systematickej práce s verejnosťou pri propagovaní a popularizácii zdravého životného štýlu,“ povedala hovorkyňa mesta Martina Kanisová.

21 kilometrov v sobotu o šiestej ráno

Trať dlhú 21 kilometrov si budú môcť vyskúšať všetci nadšenci behu v sobotu ráno o 6:00 hod.

Marathon BB Team okrem toho každý týždeň organizuje sobotňajšie behy, ktoré štartujú o 8:00 hod pod Pamätníkom SNP. Do tohto podujatia sa môže zapojiť každý, kto chce zmeniť svoj životný štýl, alebo sa udržať vo forme. Prívrženci behu sa pravidelne stretávajú aj každú stredu o 19:00 hod. pred športovou halou na Štiavničkách.

Foto: ilustračné

Garmin Marathon Banská Bystrica 2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM