Marcel Páleš Rôzne

Banská Bystrica očami fotografa Juraja Kuboša: No nezaľúbte sa do nej!

V nedeľu sme k vám cez našu facebookovú stránku posunuli fotografiu pamätníka SNP. Bol o ňu veľký záujem, preto prinášame viac záberov z Banskej Bystrice očami Juraja Kuboša.

Ilustračný obrázok k článku Banská Bystrica očami fotografa Juraja Kuboša: No nezaľúbte sa do nej!
Zdroj: Dnes24.sk

Vyše 7000 zhliadnutí, nemálo „lajkov“ a pár desiatok zdieľaní. Aj to je vizitka jednej fotky, ktorú sme v nedeľu popoludní zverejnili na našej facebookovskej stránke. Ide o fotku viac-menej začínajúceho fotografa, ktorý ale už len akýmsi amatérom nie je. Úspešne sa umiestnil v mnohých fotografických súťažiach, v nejednej na prvom mieste a jeho fotografie môžete nájsť aj ako súčasť rôznych článkov.

Juraj Kuboš (25) je študentom končiaceho ročníka (Ing.) Ekonomickej fakulty UMB v Banskej Bystrici. Jeho veľkou záľubou je práve fotografovanie, v ktorom sa snaží vzdelávať a sebarealizovať. „Nerád fotím ľudí,“ priznal Juraj, a to napriek tomu, že aj túto sobotu bude na objednávku fotiť svadbu.

„Najradšej sa vyberám do prírody. Tá má vždy čo ponúknuť,“ priblížil pre Bystricu 24 Juraj Kuboš a dodal: „A príroda v okolí Banskej Bystrice je nádherná! Ale aj v samotnom meste je radosť fotiť.“

Keďže pri peknej fotografii sú slová často zbytočné, pozývame vás nahliadnuť do výberu z jeho tvorby.

Kuboš foto
26
Galéria
Foto: Juraj Kuboš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM