Jakub Forgács Rôzne

Ak vás ešte nedostala príroda v okolí Bystrice, teraz sa to zmení: Dajte týmto záberom pár chvíľ a ostanete paf!

Aj vám učarovala farbami hrajúca príroda v Banskej Bystrici a jej okolí? Potom vašim očiam určite ulahodia tieto krásne videá vo vysokom 4K rozlíšení, zachytávajúce jesennú krajinu z vtáčej perspektívy ešte skôr, ako ju prikryje biela perina.

Ilustračný obrázok k článku Ak vás ešte nedostala príroda v okolí Bystrice, teraz sa to zmení: Dajte týmto záberom pár chvíľ a ostanete paf!
Zdroj: YouTube.com

Miest, ktoré v Banskej Bystrici a jej okolí stoja za zvečnenie, je doslova neúrekom. Iba nedávno ste si na našom portáli mohli pozrieť úchvatné video vo vysokom 4K rozlíšení, zachytávajúce krásy mesta pod Urpínom, medzi ktorými nechýbali známe dominanty ako Múzeum SNP, Barbakan, ale tiež Radvanský jarmok..

Tentoraz vám prinášame letecké zábery jesenných prírodných krás neďalekej Španej Doliny a Jánošíkovej skaly v pohorí Poľany, ktoré si rovnako môžete vychutnať v rozlíšení 4K. Keď ich zhliadnete, určite sami uznáte, že okolitá príroda je vskutku nádherná a obzvlášť na jeseň.

Pozrieť si naozaj vydarené videá Španej Doliny a Jánošíkovej skaly z vtáčej perspektívy v 4K môžete v našej videogalérii!

Čítajte tiež:

Krása dediny, na ktorú môžeme byť pyšní, zachytená na videu: Zábery zo Španej Doliny, ktoré vás zohrejú pri srdci

Radvanský jarmok i bystrické nebo v 4K rozlíšení: Časozberné VIDEO, ktoré ľuďom z nášho mesta pohladí dušu!

Dychvyrážajúce video z jesennej prírody v okolí Bystrice
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM