Jakub Forgács Rôzne

Aj vám v Bystrici chýba pravá zima? Krásne zábery z nášho mesta, ktoré vám ju aspoň trochu vynahradia

Hoci vonku mrzne, na pravú zimu to veľmi nevyzerá. Pokiaľ sa však chcete naladiť na správnu atmosféru, nezúfajte. Zaručene vám pomôžu tieto videá v 4K rozlíšení z Banskej Bystrice a jej blízkeho okolia.

Ilustračný obrázok k článku Aj vám v Bystrici chýba pravá zima? Krásne zábery z nášho mesta, ktoré vám ju aspoň trochu vynahradia
23
Galéria

Keď sa v týchto dňoch prejdete ulicami nášho mesta, sneh by ste hľadali márne. Napriek tomu, že sa december prehupol už do svojej druhej polovice, nič nenasvedčuje tomu, že v Banskej Bystrici je ešte stále zima. Niektorých takéto počasie potešilo, iní sú naopak sklamaní.

Na svoje si teraz prídu nielen tí z druhej skupiny spomínaných. Ak ste totiž lokálpatriotom, ktorý má mesto pod Urpínom skutočne rád, určite si nenecháte ujsť nové letecké zábery, ktoré ho zachytávajú, keď ho ešte pokrývala snehová perina. Zimné letecké pohľady sú natočené dronom nad Urpínom.

To však nie je všetko. Užiť si môžete hneď dvojnásobnú nádielku zimných videí vo vysokom rozlíšení 4K. Pokochať sa totiž môžete aj druhým výtvorom. Zábermi z Laskomera pri Banskej Bystrici. Práve odtiaľ boli z vtáčej perspektívy natočené aj Krížna a Kremnické vrchy. Obe videá uverejnil YouTube portál videozoslovenska.sk a teraz si ich môžete pozrieť v našej videogalérii!

Čítajte tiež:

VIDEO, ktoré poteší oči každého Bystričana: Zaspomínajte si, ako to kedysi vyzeralo v našom meste

Obvod kmeňa 503 cm, výška 26 m a vek, že fíha: Priamo v centre Bystrice rastie strom hodný naozajstného obdivu!

Úchvatné VIDEÁ zimy v Bystrici a okolí
2
Galéria
V OBRAZOCH: Krása Vianoc v uliciach nočnej Bystrice
23
Galéria
Foto: Peter Braciník
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM