Jakub Forgács Rôzne

7 najatraktívnejších tém týždňa: Otvorený list riaditeľky gymnázia i lákadlá linky RegioJetu

V Banskej Bystrici a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Prečítajte si najčítanejšie témy na našom spravodajskom portáli v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku 7 najatraktívnejších tém týždňa: Otvorený list riaditeľky gymnázia i lákadlá linky RegioJetu
Zdroj: Dnes24.sk

Hrozivý telefonát do Rooseveltovej nemocnice. Podľa slov mužov zákona tam anonym nahlásil bombu. Postavil na nohy pyrotechnikov aj psovodov – V Rooseveltovej nemocnici bola nahlásená bomba: Tieto slová anonyma šokujú!

Hovorkyňou primátora Jána Noska sa iba prednedávnom stala mladá doktorandka Zdenka Sekerešová. Vyspovedali sme novú tvár mesta, ktorú môžete stretnúť po boku hlavy Banskej Bystrice. Pozrite, čo všetko na seba prezradila v rozhovore – Propagovala lietadlá, rada si zájde do fitneska: Čo na seba prezradila nová hovorkyňa mesta?

Je rozhodnuté! Banskobystrický samosprávny kraj udelil spoločnosti RegioJet licenciu na prevádzkovanie novej autobusovej linky – Je rozhodnuté: Župa udelila RegioJetu licenciu na linku z Banskej Bystrice!

Situáciu, ktorá ju trápi, sa riaditeľka banskobystrického gymnázia rozhodla riešiť po svojom. Prečítajte si otvorený list, ktorý adresovala všetkým rodičom, žiakom a priateľom školy – Riaditeľka bystrického gymnázia sa rozhodla prehovoriť k rodičom: TOTO je jej otvorený list!

Z Banskej Bystrice bude premávať nová linka známeho prepravcu RegioJet. A ten sľubuje luxusné autobusy. Čo v nich pasažierov čaká a koľko zacvakajú? – Jazda v luxusnom autobuse, stevardka, nápoje zdarma… Čo sľubuje RegioJet na novej linke z Bystrice?

Pred viac ako tridsiatimi rokmi vytvoril duo s Evou Wolframovou. Tá si zaspomínala, ako doma skúšali pred zrkadlom aj na to, ako ich z jedného vystúpenia na druhé odviezli špeciálne na volge – Breznianka Eva Wolframová o svojich speváckych začiatkoch so slovenskou elitou: Poznávate fúzkatého fešáka na fotke? :)

Na inauguráciu nového rektora Univerzity Mateja Bela Vladimíra Hiadlovského zavítali mnohé známe tváre. Nechýbali medzi nimi významní predstavitelia politického, spoločenského, kultúrneho a cirkevného života na Slovensku – Na bystrickej UMB slávnostne uviedli nového rektora: Medzi hosťami aj Nosko a Pellegrini

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM