Marcel Páleš Šport

24-hodinový maratón boxu pod Urpínom: Tomi Kid si to rozdá s našimi hokejistami

Tomi Kid, ktorý naposledy porazil tanzánskeho boxera a pripísal si tak 23. víťazstvo v profiboxe, prináša box aj do Banskej Bystrice. Zdolá zdatných hokejistov z Bystrice?

Ilustračný obrázok k článku 24-hodinový maratón boxu pod Urpínom: Tomi Kid si to rozdá s našimi hokejistami
Zdroj: Dnes24.sk

Už tento piatok si prenesie svoj ring do priestorov známeho nákupného centra, kde spoločne so svojim tímom odštartujú v poradí druhý tohtoročný 24-hodinový maratón boxu. Boxovať sa bude od 15:00 do 15:00 a teda každý, kto má odvahu, výdrž a chuť si zašportovať, je podľa Tomiho slov v ringu vítaný.

Ukázať pravú tvár boxu

„Rozhodol som sa, že tento rok prenesiem kúsok z toho, čo je mojim životom, k verejnosti na rôznych miestach. Chcem, aby ľudia poznali, aký je box v skutočnosti, že nie je naozaj len búšením do hláv, ale najmä krásnym a náročným športom. Veď nie nadarmo bol aj olympijskou disciplínou," načrtol úspešný športovec Tomi Kid.

Banská Bystrica bude už ich druhým maratónom. Počas celých 24 hodín bude ring otvorený naozaj každému bez rozdielu veku či pohlavia. Vystriedajú sa v ňom aj zaujímavé osobnosti. „V Galante na prvom maratóne sme si dali trochu do nosa s Ivanom Jakešom, Stanom Gálisom, Marcelom Forgáčom ale aj s Jurym z Konfliktu a inými, a teda musím potvrdiť, že boli naozaj vytrvalí. Ešte však musia na mňa trochu potrénovať,“ poznamenal Tomi Kid.

Zdolajú ho bystrickí hokejisti?

Uvidíme, akí zdatní budú teraz bystrickí hokejisti HC'05 Banská Bystrica, ktorí sa predstavia v ringu v piatok od 18:00 na minigalavečeri. Účasť prisľúbilo takmer celé mužstvo, takže Tomi Kid bude mať plné ruky práce. "Hokejisti sú rýchli a to sa medzi povrazmi oplatí. Zatial najväčšieho súpera vidím v Bambúchovi. Na sobotu máme pripraveného ďalšieho veľmi zaujímavého hosťa, s ktorým sa stretnem v ringu, takže sa je určite na čo tešiť,“ uviedol Tomi Kid.

24hodinový maratón boxu sa bude konať v známom nákupnom centre v piatok od 15:00 a potrvá bez prestávky do soboty do 15:00. Počas podujatia si návštevníci budú môcť vyskúšať základy boxu, pripojiť sa k verejným tréningom, či zapojiť sa do rôznych silových súťaží ako napríklad súťaž v bicepsovom zhybe s Biotech USA.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM